Egy tálban a liszthez gyúrjuk a cukrot, a sót, a tojást és a tejben felfuttatott élesztőt. Ezután kinyújtjuk, majd a középső harmadára tesszük a felvert vaj
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A kinyújtott tésztával egy 23 cm átmérőjű, kivehető aljú, azaz csatos gyümölcstortafor
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A hagymát tegyük be egy serpenyőben felforrósított vajba. Sózzuk- borsozzuk és pirítsuk a
A hájat beáztatjuk, lepasszírozzuk, és összekeverjük sóval, fele liszttel. A maradék lisztből, élesztőből, tojásból, citromos vízből, tésztát készítü
A túrót a besamellel, 2 tojássárgájával, a kaporral, snidlinggel, sóval és borssal összeturmixoljuk. A fehérjét felverjük, és a masszához adjuk. Egy őzgeri
A főtt burgonyát és egy hagymát felkarikázunk. A cukrot forró olajon megolvasztjuk, ráteszük a hagymát, a köményt, az ecetet és a lereszelt káposztát. Sózz
A hozzávalókat összegyúrjuk, fél órát pihenni hagyjuk, kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és megsütjük.
A hozzávalókat összekeverjük, négyzet alakúra kinyújtjuk, majd négyszer összehajtjuk, ismét kinyújtjuk, ismét hajtogatjuk, végül kinyújtjuk, és fantáziá
Ugrás a lap tetejére >>