A húst kétszer daráljuk meg, sózzuk, borsozzuk, és 2 tojással gyúrjuk össze. A masszából formáljunk golyókat, mártsuk lisztbe, és lapítsuk össze. Mártsuk bele felvert toj
Klopfoljuk ki a szeletekre vágott húsokat, és szórjuk be ?ket a f?szerekkel. Egy tálban keverjük össze a kockákra vágott körtét és a szétmorzsolt sajtot. Ezt a keveréket
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísük sóval, ecette
A felkockázott húst olajon el?sütjük, majd félretesszük, és ugyanebben a zsiradékban megpirítjuk a hagymát. Ekkor visszarakjuk a húst, felöntjük a levessel, majd kb. fél
A megtisztított, megmosott májat lecsepegtetjük, majd vékonyan felszeleteljük. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és vékony cikkekre vágjuk. Vajat forrósítunk, majd
A húst, a sonkát és a szalonnát 3 cm vastagságúra szeleteljük. Az uborkát és az almát négyfelé, a hagymát vastagabb karikákra, a paprikát félbevágjuk. A hozzávalókat felv
3/4-1 kg marha-leveshúst pár cm felkarikázott póréhagymával (1-2 szál újhagyma), egy mokkáskanálnyi gyömbérporral, három-négy szem csillagánizzsal, öt-hat kanál szójamárt
180°C-on melegíts el? a süt?t.
Forrósíts fel egy ev?kanál olívaolajat egy nagy, vastag h?álló edényben. A húst tedd bele és fonnyaszd meg gyorsan. Vedd ki és tedd félre
Ugrás a lap tetejére >>