A csirke combokat megtisztítjuk majd bepácoljuk a f?szerekkel és leöntjük a olívaolajjal. Hagyjuk állni 1-2 órát. A burgonyát f?zzük félig majd egy tepsiben a mit olajjal
A csirkét megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd sóval, borssal, gyömbérrel ízesítjük. A chilikrémhez hozzáadjuk az olajat, borsot és gyömbért, majd a rákenjük vele a cs
A libamellek b?rét óvatosan bevagdossuk, majd zsiradék nélkül süt?edénybe tesszük, b?rös felükkel lefelé, és öt-hat percig pirítjuk. Ezután megfordítjuk és a másik oldalá
Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk ?ket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsály
A csirkét megmossuk, leszárítjuk, majd négy részre vágjuk. Sóval és curryvel f?szerezzük, majd forró olajban megpirítjuk. A hagymát felaprítjuk, az almát és répát leresze
A fácánt megtisztítjuk, b?rét bevagdossuk, és szalonnaszeletekkel megt?zdeljük. Az olajat felhevítjük, majd a fácánt megpirítjuk benne. Kevés borral felöntjük, majd lefed
A fácán mellén és combján egy éles késsel lyukakat csinálunk, majd megt?zdeljük a szalonna darabokkal. Ezután a felforrósított zsiradékban megpirítjuk minden oldalát. Kev
Pucoljuk meg az almákat és magozzuk ki.
A vajon futtassunk meg 2 nagy felkockázott almát, majd dolgozzuk hozzá a zsemlemorzsát és a sonkát. Süssük néhány percig, közben
Ugrás a lap tetejére >>