Fogjunk két tálat, a zsömléket belezzük ki, s tegyük az egyik tálba, f?zzük meg a tojásokat, majd reszeljük le és öntsük a zsömlés tálba, a zöldségeket daraboljuk fel és
A babot összetörjük, majd hozzákeverjük a petrezselymet. Olajban megpirítjuk a hagymát, az összepréselt fokhagymát, majd levesszük a t?zr?l, és 5 percre beletesszük a kak
A kettévágott briósokat egyszer?en megtöltjük, az általunk készített töltelékekkel.
A kettévágott briósok tetejét nem használjuk fel, viszont szintén töltelékkel díszítjük.
A f?tt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd hozzákeverjük a vajat, a reszelt hagymát és a füstölt sajtot, sózzuk, borsozzuk. A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd a kré
A szalonnát ropogósra sütjük, lecsöpögtetjük. A salátaöntetet és a mustárt elkeverjük. A salátaleveleket megmossuk és lecsöpögtetjük. A sajtot szeletekre vágjuk, a toast
Elkészítés: A megmosott salátaleveleket leszárítjuk, a paradicsomokat felkarikázzuk, a szalonnát zsiradék nélkül ropogósra pirítjuk, lecsöpögtetjük. A toast kenyereket ar
Öblítsük át folyó víz alatt a salátaleveleket és csöpögtessük le.
A húst f?szerzzük sóval, valamint borssal és olívaolajon pirítsuk meg mindkét oldalát aranybarnára.
A
Ugrás a lap tetejére >>