Az almakockákat blansírozzuk 1 percig forró vízben, majd sz?rjük le és locsoljuk meg citromlével és fehérborral. A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára 3 perc alatt az
A szilvát cukros vízben f?ni tesszük, majd amikor félig kész, hozzáadjuk a rizst, a zsírt, sózzuk, ízlés szerint kevés citromhéjjal ízesítjük. Lassú t?zön megfelel? állag
Fogunk egy tálat, beletesszük a babot, felöntjük vízzel, majd 10 percre mikróba tesszük, és ezután egy órát pihentetjük. Ezután egy lábosba tesszük, pótoljuk a vizet, hog
A rizst megmossuk, és lesz?rjük. A gombát megmossuk, megtisztítjuk, és felaprítjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, húsát kockákra vágjuk, a paprikát felkarikázzuk. A hagymá
A barnarizst egy éjszakára vízbe áztatjuk, utána átmossuk, majd olajon megfuttatjuk. Forró vizet adunk hozzá, majd fél óra alatt megf?zzük.
Ha el?z?leg nem áztattuk be,
F?zzük meg a riszt a csomagolása szerint. Sz?rjük le és mossuk le hideg vízben. Keverjük össze a rizst, a sárgarépát, a zöldborsót, a kukoricát, a hagymát és a zellert. M
Sós vizet forralunk, a rizst beleszórjuk, és kis lángon 15 percig f?zzük. Amíg a rizs f?, a mustármagot, a szárított paprikát, a babér-vagy curryleveleket, az újhagymát,
Az almát locsoljuk meg citromlével. A hagymát pároljuk puhára az olajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a burgonyát, a cukkinit és a sárgarépát, majd pirítsuk 2 percig. Tegyük
Ugrás a lap tetejére >>