El?készítési id?:30 perc+10 perc pácolás
Teljes elkészítési id?:5 perc
1 Hosszában vágjuk félbe a tintahaltörzseket, mossuk meg, itassuk fel szárazra. Fektessük le lapo
El?készítési id?: 20 perc
Teljes elkészítési id?: 15 perc
Egy felforrósított vokot vonjunk be az olajjal mindenhol. A hagymát tegyük bele, és kevergetve süssük 4 percig
Az alufóliát három rétegbe hajtjuk, és az asztalra tesszük. A burgonyát héjával együtt elnégyeljük, majd rátesszük a halfilét, a póréhagymát és vöröshagymát, amelyeket el
El?készítési id?: 40 perc
Teljes elkészítési id?: 1 óra
190°-ra melegítsük el? a süt?t. (gázsüt?nél 5-ös fokozat)A
félbevágott burgonyákat kenjük be olívaolajjal, é
El?készítési id?: 40 perc
Teljes elkészítési id?: 15 perc
A lazacszeletek becsomagolásához vágjunk fel egy süt?papírt. 230°C-ra (gázsüt?nél 8-as fokozat)melegítsük el?
A pontyot besózzuk, majd a lisztbe panírozzuk, és olajban megsütjük. A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. Ehhez adjuk hozzá a hagymát, melyet felkarikáztunk, illetve
El?készítési id?: 15perc+10 perc pácolás
Teljes elkészítési id?: 10 perc
A citromlét, az olívaolajat, a fokhagymát, a mézet és a chutney-t keverjük össze egy tálban.
E
El?készítési id?: 25 perc
Teljes elkészítési id?:45 perc
A garnélarákok páncélját távolítsuk el, kivéve a farkak végét. A salakot tartalmazó fekete bélt óvatosan húzzuk
Ugrás a lap tetejére >>