Porcelán csészécskékbe rétegenként lerakjuk a salátát és a sonkát, végül a bevert tojásokat, és leöntjük a felhevített kocsonyával, majd ismét leh?tjük.
A tojásokat mossuk meg, és tegyük a füstölt lébe. Forraljuk lassan fel, és f?zzük 15 percig. A citromlevet, a cukorral, 2 ek. f?z?lével öntsük a zselatinra, és kis lángon
Forraljuk fel a csontokat b? vízben, majd öblítsük le ?ket. Másodszorra már tegyük a leveshez a zöldségeket és a sót is. Kb. 3 órán keresztül f?zzük amíg a víz jó része e
A húslét összekeverjük a borral, és a kétféle húst megf?zzük benne. Megf?szerezzük, majd ha a húsok megpuhultak, lesz?rjük. A húsokat felkockázzuk, majd leöntjük a lével.
A húst és a szalonnát 60 percig f?zzük a húslében. Beletesszük a sárgarépát, és még fél órát f?zzük. Utána a húst és a szalonnát felkockázzuk, a sárgarépát felkarikázzuk,
A csülköt a farokkal, hagymával és szalonnab?rrel együtt 4 liter sós-borsos vízben 3 órát f?zzük. Két óra után hozzáadjuk a sárgarépát. Utána a csülökr?l lefejtjük a b?rt
Salátát készítünk: a felkockázott halat, gombát, zellert, paradicsomot, f?szereket összeöntjük a mártással, és a felolvasztott kocsonya felével. A maradék kocsonyát a bev
A húst, zöldségeket, f?szeres vízben feltesszük f?ni. Ha megpuhult a hús, lesz?rjük a levét, a húst feldaraboljuk, és egy lábosba tesszük, majd ráöntjük a levet, megszórj
Ugrás a lap tetejére >>