A vajat egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a sajtot, a f?szereket és a tejet. A krumplit meghámozzuk, majd lereszeljük az almával együtt. A reszeléket a többi hozzával
A tyúkot a borjúhússal és a szalonnával 60 percig f?zzük a hagymákkal, petrezselyemzölddel és f?szerekkel ízesített vízben.
Beletesszük a felkarikázott sárgarépát, majd
A meghámozott és felszeletelt zellert és a krumplit sós lobogó vízben fél óra alatt puhára pároljuk. A brokkolit is pároljuk így néhány percig, majd kissé pirítsuk meg eg
A f?tt krumplit meghámozzuk, és a hússal együtt ledaráljuk. Ehhez adjuk hozzá a pecsenyezsírt, a paradicsomlevet, az összepréselt fokhagymát, és a f?szerekkel ízesítjük.
A halat megf?zzük, szálkáit és gerincét eltávolítjuk, majd kis darabokra vágjuk. A paradicsomot és paprikát szeletekre vágjuk, és megpároljuk. A tojást elkeverjük a tejsz
A madár húsát felcsíkozzuk, sóval, borssal ízesítjük, és rálocsoljuk a bort. Két órát állni hagyjuk.
A diót megpirítjuk, a sertés- vagy borjúhúst a szalonnával együtt fi
A combot, szalonnát és a májat megabáljuk, majd finomra daráljuk. A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, és a húshoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, és 2 l alaplét keverünk hozzá.
Egy serpeny?be kanalazok kb. 5 dkg vajat. Felforrósítom, majd hozzádobom a csirkemájat. Kb. 3-4 percig sütöm. Aztán fogom, és a májat a turmixgépbe kanalazom. A serpeny?t
Ugrás a lap tetejére >>