A húst megtisztítjuk, majd kis kockákra vágjuk. Ezután leforrázzuk, leöblítjük, majd lecsepegtetjük róla a vizet. Az apróra vágott hagymát az olajban megpirítjuk, vizet é
A hagymát zsíron megdinszteljük, amikor már üveges, beletesszük a húst, a f?szereket. Kb. 15 perccel a pörkölt elkészülése el?tt beletesszük a piros paprikát.
F?tt burg
A húst vágjuk darabokra. A zsírban pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, szórjuk meg pirospaprikával, tegyük bele a húst, keverjük össze, majd adjuk hozzá a felvágott tü
A feldarabolt borjúhúst a felaprított vegyes zöldséggel enyhén sózott vízben, fed? alatt puhára f?zzük. Ha kész, a húst a léb?l kivéve hagyjuk kih?lni, majd finom péppé d
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel, f?szerezzük sóval, valamint borssal és süssük meg az olajon az összevágott hagymával és a felkarikázott répával. Ha a hús aranybarna
A tésztát sós lobogó vízben pároljuk meg, majd sz?rjük le.
A paradicsomot hirtelen mártsuk forró vízbe, húzzuk le a héját és villával nyomkodjuk össze.
Az összevágott h
A felkockázott húst vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a feldarabolt krumplit, a babot, a csombort és 4 deci vizet. Lefedve kb. egy órán keresztül páro
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Eközben egy bográcsba tesszük a felszeletelt húst, erre tesszük a hagymát. Sózzuk, majd vizet öntünk h
Ugrás a lap tetejére >>