A zöldségeket megtisztítjuk, a répát, a zellert, a vöröshagymát, a póréhagymát és az ánizskaport finomra vágjuk, a fokhagymát pedig összezúzzuk. Olívaolajon megpároljuk n
A paszulyt egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap feltesszük f?ni a disznóhússal együtt. A salátát megmossuk, majd összevagdossuk, megsózzuk, megszórjuk a kaporral, és ezu
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a köményt, az articsókát és az alaplevet. Forrástól számított 10 percig f?zzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk.
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a köményt, az articsókát és az alaplevet. Forrástól számított 10 percig f?zzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk.
A padlizsánt egészben el?melegített süt?be tesszük egy negyed órára, majd félbe szeljük, kivájjuk a belsejét, amit villával összetördelünk és hozzádolgozzuk a tahinipaszt
Apróra vágott húsokat sós-ecetes vízben megabároljuk. Egyszerre feltesszük f?ni az áztatott babot és húst. Hozzáadjuk az összevágott zöldségeket, sózzuk. Elkészítjük a no
A babot egy éjszakára beáztatjuk. A káposztát átmossuk, majd a csülökkel és a babbal megf?zzük. Utána a csülköt kivesszük, és a zsíros részéb?l kis kockákat vágunk, majd
A levesbe tesszük a babot, a feldarabolt zellert, hagymát és paradicsomot, valamint a bazsalikom felét, és forrás után még kb. fél órát forraljuk. Ezután leturmixoljuk, m
Ugrás a lap tetejére >>