A zöldségeket megtisztítjuk, a répát, a zellert, a vöröshagymát, a póréhagymát és az ánizskaport finomra vágjuk, a fokhagymát pedig összezúzzuk. Olívaol
A paszulyt egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap feltesszük főni a disznóhússal együtt. A salátát megmossuk, majd összevagdossuk, megsózzuk, megszórjuk a ka
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a köményt, az articsókát és az alaplevet. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd az egészet
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a köményt, az articsókát és az alaplevet. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd az egészet
A padlizsánt egészben előmelegített sütőbe tesszük egy negyed órára, majd félbe szeljük, kivájjuk a belsejét, amit villával összetördelünk és hozzádolg
Apróra vágott húsokat sós-ecetes vízben megabároljuk. Egyszerre feltesszük főni az áztatott babot és húst. Hozzáadjuk az összevágott zöldségeket, sózzuk.
A levesbe tesszük a babot, a feldarabolt zellert, hagymát és paradicsomot, valamint a bazsalikom felét, és forrás után még kb. fél órát forraljuk. Ezután letu
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom