A feldarabolt kakast sózzuk, borsozzuk. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk kuktában, majd rátesszük a húst, és pirosra sütjük. Hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a fe
A madarat darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, majd a forró zsíron megfuttatjuk, rátesszük a húst, hozzáadjuk a sót, borsot, paprikát, összezúzott fokhagymát és a bab
A szalonna zsírját kisütjük, majd ebben megpirítjuk a gombát és a reszelt hagymát. Ezután a kappant megolvasztott vajra tesszük, rárakjuk a szalonnát, majd a gombás kever
A megtisztított kakast darabokra vágjuk. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, és rátesszük a felaprított hagymát. A megtisztított gombát hozzáadjuk a szalonnához, az ös
A kakast vágjuk 12 darabra és engedjük fel a vörösborral. Adjuk hozzá a megtisztított hagymát, répát, zellert és a f?szernövényt. F?szerezzük a szemes borssal és a szegf?
A kakasunkat kizsigereljük. Majd a szalonnát pirítjuk, mikor üveges rátesszük a hagymát és szintén megkapatjuk. A megtisztított kakas combját, mellét és a többi alkatrész
Egy jó tanács az elején. Igazán finom és jó állagú kakaspörköltet csak lábasban lehet fed? alatt f?zni.A kakast feldarabolom de nem túl kis darabokra, megmosom, lecsepegt
Megtisztítjuk a szárnyast, szárnyait visszahajtjuk, combjait a püspökfalathoz kötjük, megf?szerezzük kívül, belül, beirdaljuk, a résekbe szalonnát teszünk, majd zsírral b
Ugrás a lap tetejére >>