A karfiolt szétszedjük, majd alaposan megmossuk. Sóval ízesített vízben 10 percig f?zzük, majd lesz?rjük, és üvegekbe tesszük. A levéhez hozzáadjuk a citromlevet, rámerjü
A karfiolt rózsáira szedjük, majd többször beáztatjuk, és alaposan megmossuk. Lobogó sós vízbe tesszük, majd a forrástól számítva 10 percig f?zzük. Lecsöpögtetve tiszta ü
A karfiolt egyforma kis rózsákra szedjük, majd tiszta üvegekbe tesszük. A tartósítószert a tasakon lév? leírás szerint elkészítjük, majd beletesszük a tárkonylevelet. Hid
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom