Halakat kizsigereljük, de a pikkelyekhez nem nyúlunk. Hal belsejét kimossuk, bef?szerezzük és megt?zdeljük szalonnával. Húst?vel rögzítjük, ezután agyaggal betapasztjuk,
Rakjuk a húst egy edénybe, egy rétegbe. Keverjük össze az olajat, citromlevet, fokhagymát, gyömbért, mézet, f?szersót és a szójaszószt. Öntsük a húsra, de egy keveset teg
Vágjuk le a bébikukorica végeit. Paprikát szeleteljük kétujjnyi darabokra. Kínai kel és a brokkoli végeit vágjuk le. Vágjuk a zöldhagymát 4 cm hosszú darabokra, és száraz
Húst kenjük meg szójaszósszal, és szórjuk meg fokhagymával, majd mindkét oldalát kenjük be mézzel. Rakjuk a h?t?be 1 órára. Sütés el?tt hagyjuk szobah?mérsékleten 20 perc
Keverjük össze a citromlevet, olajat, oregánót, sót, majd kenjük meg vele a hússzeleteket. ?röljük rá a borsot, és hagyjuk 30 percig állni.
Burgonyát egy lábos vízben fo
Szórjuk a morzsát tálba, adjuk hozzá a vajat, makadámdiót, oregánót, petrezselymet, makadámdiót és a citromborsot. Keverjük össze, és adjuk hozzá annyi tojást, hogy össze
F?zzük puhára a burgonyát, és törjük össze. Keverjük hozzá a vajat, tejfölt, metél?hagymát, süt?port és a lisztet. 1/3 csészényi adagokban formáljunk bel?le pogácsákat. R
Rakjuk a húst kikent alufólia edénybe, borítsuk be szójaszósszal, mézzel, fokhagymával, és 1 órára tegyük a h?t?be. Sütés el?tt hagyjuk szobah?mérsékleten 20 percig. Szór
Ugrás a lap tetejére >>