Vágjuk kétfelé a dinnyéket, szedjük ki a magjait és kanalazzuk ki a húsát. Tegyük el a dinnyehéjakat is. A sárgadinnye húsát az articsókával, az almával és a barackkal eg
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, felkockázzuk. Ezután a vajon 8 percig pároljuk, közben hozzákeverjük a cukrokat és a marsalát. A megpárolt almát a zsemlékre tesszük,
Pucoljuk meg a póréhagymát, folyó víz alatt öblítsük át, daraboljuk fel és pároljuk meg 3 perc alatt sós vízben, majd sz?rjük le. Ezután a felhevített vajon letakarva 10
A körtéket pucoljuk meg, mossuk meg és csöpögtessük le.
Keverjünk össze 3 deci vizet 125 gramm cukorral, f?zzük 5 percig, majd adjuk hozzá a vaníliás cukrot és takarékon
A spenótot jól öblítsük át, 5 perc alatt pároljuk meg sós vízben, majd csöpögtessük le.
Egy agyagedényben az olívaolajon pároljuk meg az összevágott hagymát, majd dolgoz
A spárgákat meghámozzuk, hosszában elfelezzük, majd félretesszük. A pezsg?t és a vajat felmelegítjük, majd ezzel megkenjük a kenyereket. Az osztrigák húsát lecsepegtetjük
Tisztítsuk meg az articsókákat, tegyük ?ket egy tálra, és locsoljuk meg a citrom levével. Fogjunk egy serpeny?t és pirítsuk meg benne a csíkokra szeletelt szalonnát, majd
A megtisztított húsokat rakjuk egy cserépedénybe, öntsünk rá b?ségesen vizet és f?zzük fel. Pároljuk 1,5 órán át, közben pedig fölözzük le a habját, valamint a zsírját. E
Ugrás a lap tetejére >>