Jól dolgozzuk össze a rákhúst a gyömbérrel és a liszttel. Ízesítsük sóval és borssal. Formázzunk lisztes kézzel a masszából 16 egyforma pogácsát. Forrósítsunk olajat és a
A megtisztított, kiszálkázott halakat kockázzuk fel és egy zöld citrom kivételével az összes citrom levét locsoljuk rá, majd hagyjuk a h?t?ben 4-5 órán át.
Egy salátástá
Alacsony h?fokon olvasszuk meg a vajat és adjuk hozzá a cayenne-i borsot és a szerecsendió- virágot. A rákhúst tegyük bele és óvatosan keverve melegítsük egy kicsit. 6 pá
A hagymát finomra vágjuk. A kaprot megmossuk, felaprítjuk. Elkeverjük a hagymával, a citrom levével és héjával, majd hozzáadjuk a felkockázott a zöldségeket is. A szemes
Legalább 10 percig áztassunk 8 bambusznyársat hideg vízbe. A grillsüt?t melegítsük el?. Húzzuk a nyársra váltogatva a citromot és a garnélát. A csilis szósszal kenjük meg
Fogjunk egy tálat, öntsük bele a citromlevet, 150 ml vízzel, f?szerekkel és a cukorral, ezekb?l f?zzünk meg az alaplevet, majd ha megf?tt h?tsük le. A beáztatott heringfi
Keverjük össze a lazacot, a burgonyapürét, a hagymát, a kaprot és a tojást. Sózzuk, borsozzuk. Formáljunk bel?lük 8 pogácsát. Vékonyan szórjuk meg liszttel, majd süssük m
A mazsolát beáztatjuk vízbe, a sáfrányt 3 ek. forró vízzel leforrázzuk, és állni hagyjuk. A halat megmossuk, megtöröljük, és 4 cm-es darabokra vágjuk. Bedörzsöljük sóval,
Ugrás a lap tetejére >>