A még meleg burgonyát átpasszírozzuk, hozzáadjuk a zsírt, a lisztet, tojást és sót, összegyúrjuk, majd 3 mm vékonyra nyújtjuk és 5x5 cm-es kockákat vágunk bel?le. A barac
A szalonnát felkockázzuk, és kisütjük a zsírját, majd lesz?rjük. A burgonyát puhára f?zzük, lehúzzuk a héját, és átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a lisztet, a tojássárgáját, 1
A megtisztított gombát felaprítjuk, sóval, borssal, összetört fokhagymával és petrezselyemzölddel ízesítjük, majd forró olajon, lefedve megpároljuk. Ha elf?tte a levét, l
A krumplit megpucoljuk, megmossuk és 3 mm-es szeletekre vágjuk. A hagymát felkarikázzuk. Az olajat felhevítjük egy serpeny?ben, belerétegezzük a krumplit és a hagymát, és
A meghámozott burgonyát durvára reszeljük. A tojást felverjük, hozzáadjuk a burgonyát, az olajat, az összetört fokhagymát és a lisztet. Ha nagyon kemény a tészta, kevés v
1. A gnocchit f?zzük ki a csomagoláson található utasítás szerint.
2.A megtisztított, felvágott gombát kb. 5 percig pirítsuk olajon. Ezután adjuk hozzá a lazacot és addi
a burgonyát megf?zzük, és megpucoljuk, majd kih?lés után burgonyanyomón átnyomjuk. A lisztet, a búzadarát, a sót és a tojássárgáját összegyúrjuk, és beledolgozzuk a burgo
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megpároljuk. Levesszük a kályháról, és hozzáadjuk a pirospaprikát és 2 ev?kanál vizet. Visszatesszük, hozzákeverjük a felkockázot
Ugrás a lap tetejére >>