Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az áfonyaszószt, a felkockázott narancsot és a levét, majd fogyasztás előtt hűtőben pihentetjük.
Az áfonyát megmossuk, megszárítjuk. A hagymát finomra vágjuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, a hagymát üvegesre pároljuk. A borsot és a szegfűborsot mozsárban megtörjük,
A fagyasztott áfonyát kiengedjük, elkeverjük a lekvárral, és 10 percig főzzük.
Hozzáadjuk a cukrot, a chilit, sót, borsot és a keményítőt. Még 5 percig főzzük, majd ha m
A lecsepegtetett paradicsom konzervet beleteszem a turmixgépbe, aztán hozzáhintem az oreganot. A fokhagymagerezdeket meghámozom és péppé töröm, majd ezt isbedobom a turmi
A tojások sárgáját, a fokhagymát, a sót és borsot turmixgépben összekeverjük. Amíg a gép forog lassan belecsorgatjuk az olajat, és addig keverjük, míg a majonézhez hasonl
A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, majd sós vízben addig főzzük, amíg puha nem lesz. Ekkor összetörjük, majd hűlni hagyjuk, és hozzákeverjük a tojássárgájákat. Az ol
Rántást készítünk lisztből és vajból, amit felengedünk a hús lével. A szardellát krumplinyomóval lepasszírozzuk, és a rántásba öntjük. Megsózzuk, beleöntjük a tejfölt, és
A paradicsomot a kés hegyével megkarcoljuk, majd forró vízbe mártjuk, leszűrjük és a héját lehúzzuk. A magokat eltávolítjuk, majd kockára vágjuk.
A hagymát feldaraboljuk
Ugrás a lap tetejére >>