Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a lisztet, a vajat, a borsot, az ajókát és a reszelt sajtot. Az így kapott masszát fóliázzuk be, és tegyük félre pihenni nagyjából neg
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a lisztet, a vajat, a borsot, az ajókát és a reszelt sajtot. Az így kapott masszát fóliázzuk be, és tegyük félre pihenni nagyjából neg
A vajat összegyúrjuk a liszttel, aludttejjel, sóval és szódabikarbónával. Ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, majd kiszaggatjuk, és megsütjük.
A hozzávalók (kivéve az ananászkarikák, lekvár és a csokoládé) összekeverésével elkészítjük a tésztát, majd kinyújtjuk, és akkora korongokat szaggatunk ki, mint az ananás
A sajtokat összedolgozzuk a liszttel, a vajjal, tojássárgájával, és egy kevés vízzel. Sóval, borssal ízesítjük, majd vékony lappá nyújtjuk. 10 cm-es csíkokra szeljük, maj
Egy tálban keverjük össze a tészta hozzávalóit, majd hagyjuk egy napig h?vös helyen pihenni. Másnap nyújtsuk ki gyúródeszkán, daraboljuk fel a tésztát, és nyomkodjuk bel
A tejet megmelegítjük, majd felolvasztjuk benne a vajat. A zöldf?szereket felaprítjuk, és a szezámmaggal együtt összekeverjük a liszttel. Sóval és cukorral ízesítjük, maj
Egy tálban összekeverjük a lisztet a süt?porral és a cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, a tejfölt és a tojásokat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyz
Ugrás a lap tetejére >>