Olvasszuk ki és csepegtessük le a brokkolit.
A levest dolgozzuk össze a tejjel és rakjunk el bel?le 1,5 decit. Adjuk hozzá a kenyérkockát és öntsük egy t?zálló tálba.
A
A lazacot tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal és a borral, rátesszük a babérleveleket, majd kb. 10 percre süt?be tesszük. Eközben a krumplit leres
A céklákat alufóliába tesszük, majd puhára sütjük, és meghámozzuk. Eközben a halat megszórjuk a sóval, borssal, olívaolajat locsolunk rá, majd grillen készre sütjük. A cé
Magas fokozaton melegítsük el? a grillsüt?t. A halfilék mindkét oldalát kenjük meg olívaolajjal és tegyük ?ket a tepsibe a b?rös oldalukkal lefelé. 4-5 percig grillezzük.
A tésztát lobogó vízben 1-2 percig f?zzük, majd lesz?rjük.
A zúzott fokhagymát futtassuk meg a vajon, majd keverjük hozzá az apró darabokra vágott tonhalat. Pirítsuk néh
A halat vágjuk fel kis darabokra. Tegyük egy tálba a hagymát, a fekete babot, a rizsbort, az osztriga-és szójaszószt, a csilit, a gyömbért és a fokhagymát. Jól keverjük ö
Vágjuk apró darabokra a t?kehalat, adjuk hozzá a szójaszósz felét, és rázzuk össze. Fedjük le, és hagyjuk 15 percig állni. Keverjük össze a vizet és a lisztet, majd kever
A fokhagymát összetörjük, a petrezselymet felaprítjuk, majd az egészet összekeverjük pár csepp citromlével.
A halakat megtisztítjuk, belsejüket sóval, borsal bedörzsöljü
Ugrás a lap tetejére >>