Fogunk egy tálat, beletesszük a tojást, majd hozzákeverjük a tej felét és a lisztet. Az egészet csomómentesre keverjük a maradék tej hozzáadásával, majd egy kizsírozott t
Az újhagymát felkarikázzuk, a kínai kelt vastag csíkokra vágjuk. A bambuszrügyet lecsepegtetjük és gyufaszál vastagra vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk. A rákoka
A lisztb?l, a sóval és 1,5 dl meleg vízzel tésztát gyúrunk. Becsomagoljuk, és 1 órát pihentetjük. A mangoldot megtisztítjuk, a leveleket 2-3 percre b? forró vízben leforr
Olaj nélkül pirítsuk meg a húst, hagymát, fokhagymát, gombát. Adjuk hozzá a szerecsendiót, f?szereket, bort, paradicsompürét, és f?zzük 20 percig.
Fazékban forraljuk fe
Lasagnelapokat tegyük tálba, öntsünk rá forró vizet, és f?zzük a mikróban 5 percig. Öblítsük le ?ket hideg vízzel, és tegyük tiszta munkafelületre.
Hagymát és vajat lef
A mogyoróhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A szalonnát is apró kockára vágjuk. A savanyúkáposztát lecsepegtetjük, és finomra vágjuk. A vajat felhevítjük, és megpirítjuk
f?zzük ki a tésztát enyhén sós vízben, sz?rjük le és tegyük félre.
A süt?t melegítsük el? 200 fokra.
Forrósítsuk fel az olajat közepes t?zön egy serpeny?ben, süssük meg
A galuskát készre f?zzük, sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük. Egy tálban összekeverjük a tojást, a tejfölt és a sajtot, majd ebbe forgatjuk a galuskát. Kivaja
Ugrás a lap tetejére >>