Az ananászt pucoljuk meg, szeleteljük karikákra, majd a vajon süssük meg mindkét oldalát.
A vaj és az olaj keverékében süssük meg a hús mindkét oldalát 3,
Pucoljuk meg az ananászt, vágjuk karikára és a felhevített vajon mindkét oldalát néhány perc alatt pirítsuk meg. A húsokat is süssük meg a vajon, hogy mindk
A májat szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Forró olajon, nagy lángon pár percig sütjük, majd kivesszük és félretesszük. kevés olajon megfonnyasztjuk a hag
Egy tálban 1-1 rész borból, borecetből és vízből, valamint borsból és babérlevélből pácot készítünk, felforraljuk, majd ebben pácoljuk 2-3 napig a húst.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Keverjük össze a zsemlemorzsát, a citromhéjat, a petrezselymet, az oregánót és az olvasztott vajat. Sózzuk, borsozzuk. A bo
A húst vágjuk nagyobb darabokra, és sózzuk meg. A hagymát vágjuk apróra, és szeleteljük fel a paprikát. Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a húst, és k
A tojások sárgáját felverjük, a szarvasgombát 4 felé osztjuk. A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, tojásba, majd zsemlemorzsába mártjuk. A vajat megolvasztju
Keverjük össze a citromlevet, a snidlinget, a fokhagymát és 60 ml olajat. Sózzuk meg. A rukkolát, a bazsalikomot, a paradicsomot és a bazsalikomot is keverjük ös
Ugrás a lap tetejére >>