A tejet megcukrozzuk, majd beletesszük az éleszt?t, és megvárjuk, amíg felfut. Ekkor egy tálba tesszük, és összegyúrjuk a liszttel, a joghurttal, 4 dkg Rama margarinnal é
A sajtot reszeljük le. A lisztet keverjük össze a zabpehellyel és a vajjal, és dolgozzuk össze. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és formázzuk cipóra. Csomagoljuk fóliába,
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a süt?port, a tojást, a sót, a tejszínt és a vajat, az egészet összegyúrjuk, majd háromnegyed órát a h?t?ben pihentetjük. Eközben a tö
A lisztet, a sajtot, a Rama margarint, a tejfölt és a sót összekeverjük, de a sajtból félreteszünk egy keveset. Ezeket alaposan összegyúrjuk, majd gyúródeszkára tesszük,
Egy tálban keverjük össze a reszelt sajtot, a vajat és a f?szereket, majd a keveréket adagoljuk kis poharakba. Tegyük ?ket h?t?be, hogy megdermedjenek. Egy serpeny?ben pá
A sajtok felét tegyük egy lábosba, adjuk hozzá a vajat, és olvasszuk fel alacsony h?mérsékleten. Szórjuk bele a lisztet, keverjük össze, és öntsük hozzá a meleg tejet. Ki
Villával törjük össze a sajtot. A felét tegyük egy lábosba, adjuk hozzá a vajat, és olvasszuk fel alacsony h?mérsékleten. Szórjuk bele a lisztet, keverjük össze, és öntsü
Villával törjük össze a sajtot. A felét tegyük egy lábosba, adjuk hozzá a vajat, és olvasszuk fel alacsony h?mérsékleten. Szórjuk bele a lisztet, keverjük össze, és öntsü
Ugrás a lap tetejére >>