Öblítsük át a citromot, szárítsuk meg és reszteljük le a héját.
A vajat lassú t?zön folyamatos kevergetés mellett hevítsük, közben pedig adagoljuk hozzá a porcukrot. Add
Pirítsuk meg kissé a kenyereket, kenjük meg a tetejüket vajjal. Fogjunk egy serpeny?t, és kevés vajon f?zzük össze a sört, a reszelt sajtot és a f?szereket. Mikor már s?r
A bacont megpirítom, a zsírjában a tojásból tükörtojást készítek. A kobászt, a csiperkét és a rösztit olajban megsütöm. A paradicsomot grillezem, a babot pedig megmelegít
A húst 4-5 napig jégen tartjuk, majd elkészítéskor megtisztítjuk, és enyhén kikloffoljuk úgy, hogy kerek alakúak maradjanak, és borsot szórunk rájuk. Vajjal és olajjal be
Tisztítsuk meg a húst, f?szerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajban süssük meg mindkét oldalát 5 perc alatt.
A gombát daraboljuk fel és a portói-armagnac kev
Dolgozzuk össze a zsemlemorzsát a vaj felével, egy tojássárgájával, az összevágott hagymával és a felaprított kakukkf?vel, valamint petrezselyemmel. F?szerezzük sóval és
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a cukorral. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfehérjehabot és a vizet. Adjuk még hozzá a liszttel eldolgozott süt?
El?ször is villával habarjuk el a tojásokat, majd habver?vel dolgozzuk össze a vajjal, a cukorral és a vaníliával.
Szitáljuk át a lisztet a sóval és a szódabikarbónával,
Ugrás a lap tetejére >>