A húst daraboljuk fel. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirítsu
A szarvascombot egyforma csíkokra felvágjuk, majd egy edénybe tesszük, meghintjük korianderrel, rozmaringgal és kakukkfűvel, majd annyi olajat öntünk rá, hogy t
A nyúlhúst mossuk meg, vágjuk fel nagyobb darabokra, majd tegyük fel a tűzre egy vízzel töltött fazékban. Adjuk hozzá a tisztított vöröshagymát, valamint a
A vaddisznófejet alaposan megtisztítjuk, és fél napig hideg vízben áztatjuk, közben többször cseréljük a vizet. Utána a szájába, fülébe és orrába tessz
Az aprólékot megmossuk, majd feldaraboljuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és felszeleteljük, majd az aprólékkal együtt forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a
A paprikákat megmossuk, magját kiszedjük majd a hagymával együtt feldaraboljuk. Olajat forrósítunk, majd a zöldségeket megpirítjuk rajta, hozzáöntjük a vad-a
A húst bepácoljuk, majd a közepén bevágjuk. A nyílásba fektetjük a debrecenit. Sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a grillfűszerrel. A zsiradékot felhevítj
Egy tálban összekeverjük az olajat, a vörösbort, sózzuk, borsozzuk, a korianderrel és a borókabogyóval ízesítjük, majd ebben pácoljuk 3 napig a szarvasgerinc
Ugrás a lap tetejére >>