Tisztítsuk meg a hagymákat, az egyiket vágjuk karikára, a másikat apró kockára. Forrósítsuk fel az olaj egyharmadát, és pároljuk benne üvegesre a hagymakockákat. Adjuk ho
25 dkg lisztb?l, a tojássárgájából, olajból, sóból és meleg vízb?l rétestésztát készítünk, amelyet kb. fél órán át pihentetünk. A pihentetés útán vékonyra nyújtjuk, és ak
Hántsunk le a padlizsánról hosszában egy csík héjat, vágjuk hosszában félbe. Sózzuk meg a vágásokat, majd pihentessük 20 percig.
Tisztítsuk meg a hagymát, és vágjuk kari
A padlizsánt meghámozzuk, felkarikázzuk, besózzuk, és fél órát állni hagyjuk. A combot felkockázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, a zöldhagymát felszeleteljük, a fokhagymá
Melegítsük el? a süt?t 220 fokra. Vágjuk vékony szeletekre a húst, és t?zzük 4 nyársra. Vágjuk vékony karikára az egyik hagymát, a másikat reszeljük finomra. Kenjük meg a
Tegyük a tésztalapokat egymás mellé. Csepegtessünk a lapokra kevés vizet, és takarjuk le egy nedves konyharuhával. Melegítsük el? a süt?t 200 fokra, vajazzuk ki a tepsit.
Vágjuk le a paraj vastag szárát, vagdaljuk fel a leveleit. Tisztítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, és vágjuk apró kockára. Melegítsük el? a süt?t 200 fokra. Kenjünk ki
F?zzük a burgonyát sós vízben puhára. Hámozzuk meg, és még forrón nyomkodjuk szét, vagy törjük át.
Tegyük az áttört burgonyát egy edénybe, és keverjük a liszttel és a to
Ugrás a lap tetejére >>