Olajban felaprított hagymát pirítunk, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük elegendő vízzel, beletesszük az összevágott húsokat és a babot. Kell még bele felkockázot
Babot beáztatjuk előző nap. Húst felkockázzuk. Tojásokat felütjük és csak a sárgáját tartjuk meg. Fokhagymát összezúzzuk.
Babot enyhén sós vízben feltesszük főni, és fe
Pontyot beirdaljuk, felszeleteljük és sóval megszórjuk. 2 órát állni hagyjuk. Belsőségeket megmossuk és különtesszük. Hagymát apró kockára vágjuk, majd a bogrács aljára s
Csirkét összevágjuk. Hagymát finomra vágjuk, zöldségeket felkarikázzuk. Paradicsomot összevágjuk. Bográcsban zsíron megdinszteljük a hagymát, erre tesszük a csirkét és a
Gombát felcsíkozzuk, szalonnát felkockázzuk. Fűszernövényeket felaprózzuk, fokhagymát vékonyra szeleteljük.
Szalonnát a bográcsba dobjuk és üvegesre sütjük. Gombát a for
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom