Paradicsomot meghámozzuk, torzsát kivágjuk és apró kockára vágjuk. Paprikát kicsumázzuk és csíkokra vágjuk. Hagymát vékonyra vágjuk, szalonnát felkockázzuk.
Bográcsba zs
Húsokat vízbe áztatjuk, hogy a füstös íz kiázzon, majd elkészítjük pörköltnek. Zsírban apróra vágott hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot fonnyasztunk. Belerakjuk a húsdar
Olajban felaprított hagymát pirítunk, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük elegend? vízzel, beletesszük az összevágott húsokat és a babot. Kell még bele felkockázot
Babot beáztatjuk el?z? nap. Húst felkockázzuk. Tojásokat felütjük és csak a sárgáját tartjuk meg. Fokhagymát összezúzzuk.
Babot enyhén sós vízben feltesszük f?ni, és fe
Pontyot beirdaljuk, felszeleteljük és sóval megszórjuk. 2 órát állni hagyjuk. Bels?ségeket megmossuk és különtesszük. Hagymát apró kockára vágjuk, majd a bogrács aljára s
Vöröshagymát apróra vágjuk, szalonnát felkockázzuk. Fokhagymát vékonyra szeljük, húst felkockázzuk.
Szalonnát a bográcsba tesszük, zsírjára sütjük. Pörcöt kivesszük. A
Csirkét összevágjuk. Hagymát finomra vágjuk, zöldségeket felkarikázzuk. Paradicsomot összevágjuk. Bográcsban zsíron megdinszteljük a hagymát, erre tesszük a csirkét és a
Gombát felcsíkozzuk, szalonnát felkockázzuk. F?szernövényeket felaprózzuk, fokhagymát vékonyra szeleteljük.
Szalonnát a bográcsba dobjuk és üvegesre sütjük. Gombát a for
Ugrás a lap tetejére >>