A lisztet olajon megpirítjuk, majd a meghámozott, felaprított vöröshagymát és a pirospaprikát beleszórjuk, és hozzáadunk kb. három deci vizet. A meghámozott, felkarikázot
a burgonyát pucoljuk meg, karikázzuk fel, és sós vízben a babérlevéllel együtt f?zzük meg. A zsírból és a lisztb?l készítsünk rántást, tegyük bele az apróra vágott hagymá
A meghámozott burgonyát apró szeletekre vágva enyhén sós vízben f?zzük. Közben lisztb?l és vajból rántást készítünk és hozzáadjuk a burgonyához. Hozzáadjuk a petrezselyem
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, majd lábosba tesszük, felöntjük kevés vízzel, és addig f?zzük, amíg puha nem lesz. Eközben a vajat megolvasztjuk, beleszó
A krumplit meghámozzuk,maj kisebb kockára vágjuk és annyi vizet öntünk rá,hogy ellepje,bele tesszük a babérlevelet ,fokhagymát,sót,borsot kevés ételízesítöt és puhára f?z
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkarikázzuk, majd egy lábosba tesszük, sózzuk, és addig f?zzük, amíg puha nem lesz. Eközben a lisztet olajon megpirítjuk, majd beleön
A burgonyát felkarikázzuk, és annyi vízben megf?zzük, amennyi ellepi. Rántást készítünk, majd a hagymát felaprítjuk, és beletesszük. Amikor a burgonya puha, belekeverjük
Burgonyát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és sós vízben, babérlevéllel puhára f?zzük. Lisztet csomómentesre keverjük a tejföllel, burgonyához adjuk, összeforraljuk, és megs
Ugrás a lap tetejére >>