Az ananászt felkockázzuk, leöntjük a cukorral, kevés vízzel, és sziruppá főzzük. A fűszereket megpirítjuk a gí-n, majd hozzáadjuk a rizst, felöntjük vízzel, megsózzuk, és
A ghíben megpirítjuk a köményt, az ánizst és a paprikát, majd hozzáadjuk a kimagozott, feldarabolt almát és a fahéjat. Néhány kanál vízben puhára pároljuk, majd ízlés sze
A gyömbér felét, fokhagymát felaprítjuk, darálthúst, morzsát, fűszereket összedolgozzuk, gombócokat készítünk belőle, és aszalt szilvát teszünk a közepükbe. A mártás a kö
Melegítsük elő a grillsütőt. Kenjük meg a húst földimogyoró-olajjal, és grillezzük meg. Tegyük egy tányérra, és hagyjuk hűlni. A tésztát tegyük egy tálba, és öntsük rá fo
A felkockázott húsra egy kanál fűszerkeveréket szórunk, majd kevés vízben puhára pároljuk. A rizshez egy kanál garam masalát teszünk, majd ezt is készre főzzük. Az egyik
Egy turmixba tesszük a kimagozott barackot, a mentát, a chilit, a hagymát és a sót, majd az egészet összeturmixoljuk. Eloszlatjuk jól zárható üvegekben, majd hűvös helyen
A borsót egy éjszakára beáztatjuk. Másnap a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, a borsót, a fűszereket. Néhány perc után az elnegyedelt
A húst felszeleteljük, bedörzsöljük a fokhagymával, majd olajban félig átsütjük. Ezután felöntjük a levessel, sózzuk, borsozzuk, és a curry felét is beletesszük. Amikor a
Ugrás a lap tetejére >>