A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. Eközben 2 ek. olajból és ugyanennyi lisztből rántást csi
Aprítsd fel a megtisztított hagymát és fonnyaszd meg olajon. A csíkokra vágott húst dobd bele és fehéredésig süsd. Borsozd, sózd hints rá pirospaprikát, majd szórd bele a
A lisztet, tojást, sót, kb. 1-1,5 deci vízzel tésztává gyúrjuk, majd letakarva 30 percet pihentetjük. Eközben a parajpüréhez keverjük a borsot, szerecsendiót, a darált hú
A liszthez sót adunk és 3 tojással tésztává gyúrjuk, majd nedves konyharuhával letakarva fél órát pihentetjük. Közbben elkészítjük a tölteléket. Az apróra vágott csirkeme
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben. Pirítsuk meg kissé a fokhagymát, a csilit és a paradicsomot. Adjuk hozzá az olajbogyót, a durvá
Sós vízben feltesszük a tésztát főzni.
A lilahagymát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk az olajon. Belereszelünk egy gerezd fokhagymát, összekeverjük, megszórjuk curry po
Főzzük ki a tésztát sós vízben. Amíg a tészta fő, forrósítsunk fel 2 evőkanál olajat közepes tűzön, süssük meg benne a fokhagymát és a hagymát 3-5 perc alatt. Adjuk hozzá
Reszeld le finomra a megtisztított burgonyát. Add hozzá a lisztet, sót és a felvert tojást, és dolgozd össze alaposan. Jó galuskatészta lesz belőle: ha sűrűnek bizonyulna
Ugrás a lap tetejére >>