A tésztát sós vízben f?zni kezdjük, közben a reszelt parmezán felét és a tejszínt az olvasztott vajhoz öntjük egy serpeny?ben, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük. Add
A tésztát sós vízben f?zni kezdjük, közben a paprikákat süt?rácson megsütjük, majd néhány percre zacskóba tesszük, így megpuhulnak. Ezután a diót megpirítjuk, a koriander
F?zzük ki a tésztát sós, forró vízben. A f?z?vízb?l tegyünk félre 3 ev?kanálnyit, majd sz?rjük le a tésztát. A fokhagymát pirítsuk meg az olajon, adjuk hozzá a vajat és o
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd kézzel állíts
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd kézzel állíts
Áztassuk be a kagylókat hideg vízbe, tisztítsuk meg, és távolítsuk el a szakállukat.
Forrósítsunk fel 2 ev?kanál olajat közepes t?zön, süssük meg benne 3-4 percig a fokh
Áztassuk be a kagylókat egy órára hideg vízbe. Tegyük bele ?ket egy serpeny?be, locsoljuk meg a borral és f?zzük közepesen magas t?zön 5-10 percig, amíg kinyílnak. Rázzuk
Tésztát gyúrunk a lisztb?l, a tojásokból, a sóból, az olajból és a tintából. Folpakkba csomagolva fél órát pihentetjük. A tenger gyümölcseit felengedjük,a sárgarépát véko
Ugrás a lap tetejére >>