A felkarikázott zöldhagymát a vaj és olaj keverékén megpirítjuk, majd hozzákeverjük a fűszereket és a tejfölt. Eközben a tortellinit puhára főzzük, majd a
A felaprózott hagymákat és a felszeletelt répát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a bazsalikomot, a sót, a borsot és a paradicsompürét. Így kb. fél órát
A húsleveskockát egy liter vízben feloldjuk, majd ebben készre főzzük a tortellinit. Egy fokhagymával bedörzsölt edénybe tesszük a tejfölt és a tejet, sózzu
Főzzük ki a tésztát sós vízben, szűrjük le és tegyük vissza az edénybe. Adjuk hozzá a sajtot, a tejszínt és a snidlinget. Keverjük össze és ízesítsük
Fogunk egy tálat, összenyomjuk benne a túrót, majd hozzákeverjük a vajat és a tojások sárgáját. Sózzuk, majd a lisztet is belekeverjük a tojásfehérjékből
Főzzük 15 percig a burgonyát sós vízben. Lecsurgatás után szárítsuk 1-2 percig alacsony hőfokon a lábasban. Törjük össze, majd adjuk hozzá a sót és a toj
Tészta:
Tegyük a lisztet, a sót egy munkalapra, a közepébe csináljunk fészket, tegyünk hozzá annyi vizet, hogy laza tésztát kapjunk. Gyúrjuk simára, formál
Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben közepes tűzön és süssük meg benne hagymát 3-4 perc alatt. Adjunk hozzá 1 evőkanál petrezselymet és a paradicsomot
Ugrás a lap tetejére >>