A lisztet, tojást, sót, kevés vizet jól összedolgozzuk, galuskaszaggatóval, kiszaggatjuk, sós vízben megfőzzük, és elkeverjük a zsírral, hogy ne ragadjon össze.
A felaprózott hagymákat olajban megpároljuk, majd felöntjük a borral. Ezután belekeverjük a paradicsompürét, az oregánót, a pirospaprikát és a bazsalikomot is, majd lefed
Pörköljük meg a fenyőmagot zsiradék nélkül 5 perc alatt. Robotgépben vágjuk apróra a rukkolát, a fenyőmagot, 5 evőkanál olajjal, a fokhagymával és a parmezánnal. Ízesítsü
Tésztát gyúrunk a lisztből, 3 tojásból, a sóból és az olajból. Folpakkba csomagolva fél órát pihentetjük.
Egy tálba halmozzuk a vékony szeletekre vágott újhagymát, a fi
A lisztből és 3 tojásból, sóval tésztát gyúrunk, becsomagoljuk, és 30 percig hűtőben pihentetjük. A hagymát felkarikázzuk, a gyömbért megpucoljuk, és lereszeljük. A fokha
A gombát vágjuk apróra, és egy kevés olajon futtassuk meg a fokhagymával és a petrezselyemmel. Fűszerezzük, és adjuk hozzá az apróra vágott kacsamellet. A kétféle lisztbő
A paradicsomot meghámozzuk, eltávolítjuk a magját, húsát felkockázzuk. Egy nagy serpenyőben az olajon megfuttatjuk az apró kockákra vágott vöröshagymát, peperonit és az e
A lisztet összegyúrjuk a tojással és annyi vízzel, hogy galuskatésztát kapjunk. Hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet, az összezúzott fokhagymát, sót és a borsot. A
Ugrás a lap tetejére >>