A lisztet, tojást, sót, kevés vizet jól összedolgozzuk, galuskaszaggatóval, kiszaggatjuk, sós vízben megf?zzük, és elkeverjük a zsírral, hogy ne ragadjon össze.
A felaprózott hagymákat olajban megpároljuk, majd felöntjük a borral. Ezután belekeverjük a paradicsompürét, az oregánót, a pirospaprikát és a bazsalikomot is, majd lefed
Pörköljük meg a feny?magot zsiradék nélkül 5 perc alatt. Robotgépben vágjuk apróra a rukkolát, a feny?magot, 5 ev?kanál olajjal, a fokhagymával és a parmezánnal. Ízesítsü
Tésztát gyúrunk a lisztb?l, 3 tojásból, a sóból és az olajból. Folpakkba csomagolva fél órát pihentetjük.
Egy tálba halmozzuk a vékony szeletekre vágott újhagymát, a fi
A lisztb?l és 3 tojásból, sóval tésztát gyúrunk, becsomagoljuk, és 30 percig h?t?ben pihentetjük. A hagymát felkarikázzuk, a gyömbért megpucoljuk, és lereszeljük. A fokha
A gombát vágjuk apróra, és egy kevés olajon futtassuk meg a fokhagymával és a petrezselyemmel. F?szerezzük, és adjuk hozzá az apróra vágott kacsamellet. A kétféle lisztb?
A paradicsomot meghámozzuk, eltávolítjuk a magját, húsát felkockázzuk. Egy nagy serpeny?ben az olajon megfuttatjuk az apró kockákra vágott vöröshagymát, peperonit és az e
A lisztet összegyúrjuk a tojással és annyi vízzel, hogy galuskatésztát kapjunk. Hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet, az összezúzott fokhagymát, sót és a borsot. A
Ugrás a lap tetejére >>