Sós-olívaolajos vízben 5-6 perc alatt pároljuk ropogósra a makarónit, öblítsük át, sz?rjük le és dolgozzuk össze egy kis olívaolajjal.
A lisztet futtassuk meg a vajon, m
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfuttatjuk. Rátesszük a szintén felaprított gombát, majd készre pároljuk. Sóval, borssal és felaprított petrezselyemzölddel ízes
Felteszünk melegedni kb. 3 liter vizet egy csipet sóval, majd forrás után kif?zzük benne a tésztát, közben megtisztítjuk a hagymát, a fokhagymát és a gombát. Egy nagy ser
F?zzük ki a tésztát sós, forró vízben. Sz?rjük le és tegyük félre. Melegítsük fel az olajat egy serpeny?ben, pároljuk puhára benne a gombát 3 perc alatt. Adjuk hozzá a so
Miközben a tortellinit készre f?zzük, a felaprított gombát és a felcsíkozott sonkát vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, majd összeforgatjuk a té
A tésztát sós vízben puhára f?zzük, közben a felcsíkozott szalonnát megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a felkarikázott hagymát tesszük, majd néhány perc elteltével h
G?z fölött olvasszuk fel a vajat, a gorgonzolát és a tejszínt. Ne keverjük! 5 perc alatt kész.
f?zzük ki a tésztát sós vízben, sz?rjük le és tegyük a sajtkrémhez. Keverj
A krumplikat meghámozzuk, felkockázzuk, majd megf?zzük. Ezután összenyomjuk, sózzuk, majd hozzákeverjük a lisztet, és így dagasztjuk. Eközben a felaprózott hagymát megpir
Ugrás a lap tetejére >>