Sós-olívaolajos vízben 5-6 perc alatt pároljuk ropogósra a makarónit, öblítsük át, szűrjük le és dolgozzuk össze egy kis olívaolajjal.
A lisztet futtassuk
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfuttatjuk. Rátesszük a szintén felaprított gombát, majd készre pároljuk. Sóval, borssal és felaprított petrezselye
Felteszünk melegedni kb. 3 liter vizet egy csipet sóval, majd forrás után kifőzzük benne a tésztát, közben megtisztítjuk a hagymát, a fokhagymát és a gombát
Főzzük ki a tésztát sós, forró vízben. Szűrjük le és tegyük félre. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, pároljuk puhára benne a gombát 3 perc alatt
Miközben a tortellinit készre főzzük, a felaprított gombát és a felcsíkozott sonkát vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, majd összef
A tésztát sós vízben puhára főzzük, közben a felcsíkozott szalonnát megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a felkarikázott hagymát tesszük, majd néhán
Gőz fölött olvasszuk fel a vajat, a gorgonzolát és a tejszínt. Ne keverjük! 5 perc alatt kész.
főzzük ki a tésztát sós vízben, szűrjük le és tegyük a s
A krumplikat meghámozzuk, felkockázzuk, majd megfőzzük. Ezután összenyomjuk, sózzuk, majd hozzákeverjük a lisztet, és így dagasztjuk. Eközben a felaprózott h
Ugrás a lap tetejére >>