Pesto:
Tegyük a bazsalikomot, a fenyőmagot. a fokhagymát, az olajat és a sót egy robotgépbe, és turmixoljuk össze. Keverjük bele a sajtot, majd tegyük egy sal
A hagymát zsírban pirítsuk meg, adjuk hozzá az összevágott petrezselymet, a fűszereket és a finomra vágott gombát. 5 dkg zsírt keverjünk habosra adjunk hozzá
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd k
A lazacfilét kisebb kockákra vágjuk. A tésztát bő, sós vízben a szokásos módon megfőzzük és lecsepegtetjük. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat
A tésztát főzzük ki sós vízben, szűrjük le és tegyük mikróban átmelegített tálba. Melegítsük fel az olajat, és a lazacot süssük oldalanként 3 percig b
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd k
Lisztből, egy tojásból, egy sárgájából, sóból, kevés vízből, két cipót készítünk, majd az egyiket kinyújtjuk. Ovális alakokat vágunk ki belőle, és t
A gombát és a sonkát felszeleteljük, majd a zöldborsóval olajon megpároljuk. Hozzákeverjük a mascarponét.
A tésztát kifőzzük, majd a mascarponés raguval
Ugrás a lap tetejére >>