Pesto:
Tegyük a bazsalikomot, a feny?magot. a fokhagymát, az olajat és a sót egy robotgépbe, és turmixoljuk össze. Keverjük bele a sajtot, majd tegyük egy salátástálba.
A hagymát zsírban pirítsuk meg, adjuk hozzá az összevágott petrezselymet, a f?szereket és a finomra vágott gombát. 5 dkg zsírt keverjünk habosra adjunk hozzá 2 ev?kanál v
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd kézzel állíts
A lazacfilét kisebb kockákra vágjuk. A tésztát b?, sós vízben a szokásos módon megf?zzük és lecsepegtetjük. Egy nagy serpeny?ben felforrósítjuk az olajat és megpirítjuk b
A tésztát f?zzük ki sós vízben, sz?rjük le és tegyük mikróban átmelegített tálba. Melegítsük fel az olajat, és a lazacot süssük oldalanként 3 percig benne. Locsoljuk meg
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd kézzel állíts
Lisztb?l, egy tojásból, egy sárgájából, sóból, kevés vízb?l, két cipót készítünk, majd az egyiket kinyújtjuk. Ovális alakokat vágunk ki bel?le, és tojás fehérjével felver
A gombát és a sonkát felszeleteljük, majd a zöldborsóval olajon megpároljuk. Hozzákeverjük a mascarponét.
A tésztát kif?zzük, majd a mascarponés raguval és reszelt sajtt
Ugrás a lap tetejére >>