A juhtúrót keverjük össze a tojások sárgájával, egy csöpp sóval, és a vajjal. Adjuk hozzá a kukoricalisztet, és a tojások kemény habját. Formázzunk a masszából gombócokat
Egy órára áztassuk be a kagylókat hideg vízbe.
Tegyük őket egy serpenyőbe közepes tűz fölé, öntsük rá egy kevés vizet, és lefedve főzzük 5-10 percig. Vegyük ki, ami nem
Egy serpenyőbe öntsünk 2 evőkanál olajat, és tegyük bele 1 fokhagymát és a petrezselyem felét. Tegyük hozzá a kagylókat és magas hőfokon pároljuk 5-10 percig. Vegyük ki a
Áztassuk be hideg vízbe a kagylókat egy órára.
Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben. Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön, adjuk hozzá a kagylót és a fokhagymát, köz
A tésztát főzzük ki sós vízben 3-4 perc, szűrjük le, öblítsük át, majd csepegtessük le és szárítsuk meg konyharuhán. Tegyük egy salátástálba, adjunk hozzá 2 evőkanál olaj
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön, és süssük meg benne a pancettát 3-5 perc alatt. Adjuk hozzá a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet, a bazsalikomot és a papriká
A káposztát reszeld le, sózd meg, és hagyd állni fél órán át. Olajban pirítsd barnára a cukrot. Szórd bele a kinyomkodott káposztát, pirítsd meg, és hintsd meg borsóval.
Két zsemlét kelkockázunk, és megpirítjuk a vajon. A másik kettőt, tejbe áztatjuk. A vaj 2/3-át, tojásokat, tojás sárgákat, lisztet, sót, párolt, darabolt káposztát, pirít
Ugrás a lap tetejére >>