A fokhagymát finomra vágjuk. a csilit félbevágjuk, kimagozzuk és felkockázzuk. Mindkett?t összekeverjük a mézzel, a s?rített paradicsommal, a sake-val, a szójaszósszal és
Tésztát készítünk, lisztb?l, tojásból, sóból, kevés vízb?l, kisodorjuk, kockákra vágjuk, és megf?zzük. A burgonyás felkockázzuk, és a hagymával, f?szerekkel együtt megpir
Amíg a tésztát puhára f?zzük, egy serpeny?ben megpirítjuk vajon a szalonnát, hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a gulyáskrémet, a tejszínt és a reszelt sajt felét. Am
El?készítés: Vizet forralunk a tészta f?zéshez. A meghámozott gyömbért lereszeljük. A megtisztított újhagymát kisebb darabokra vágjuk. Elkészítés: Felforrósítjuk a zöldf?
A felaprózott mogyoróhagymát, gyömbért, fokhagymát és a garnélákat olajban megpirítjuk, majd felöntjük a vízzel elkevert keményít?vel. Ezután belekeverjük a szószokat és
A tésztát megf?zzük. A gyümölcsöket megmossuk, és felkockázzuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a mézzel, vaníliás cukorral és reszelt citromhéjjal, maj
Öntet hozzávalóit keverjük össze egy kis tálba.
Forraljunk enyhén sós vizet, és f?zzük ki a tésztát. Még melegen tegyük tálba, és öntsük rá az öntetet. Hagyjuk kih?lni.
A laskatésztát tepsibe tesszük, és süt?ben megpirítjuk. Utána sós vízben megf?zzük. A szalonnát felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, és a kett?t együtt megpirítjuk. Sózzu
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom