Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Hámozzuk meg a kivit, három darabot vágjunk fel apróra, a maradékot törjük össze villával.
Melegítsük fel a joghurtot alacsony tűzön, ad
Tegyük a lisztet, a kukoricadarát és a sót egy munkalapra, a közepébe csináljunk egy lyukat, és keverjünk bele annyi vizet, hogy egy laza tésztát kapjunk. Gyúrjuk addig,
Összegyúrjuk a sót a liszttel és a tojással, kevés vízzel felöntjük és összegyúrjuk, majd szép vékonyra kinyújtjuk. Kockaformára vagy finom metéltre daraboljuk, és levesb
Az olajat forrósítsuk fel közepes tűzön. Süssük benne a fokhagymát 3-4 percig, vegyük le a tűzről és távolítsuk el a fokhagymát. Adjuk az olajhoz a koktélparadicsomot, és
A tésztát főzzük ki sós vízben. Keverjük össze az oregánót, az olajat, a csilit és a fokhagymát. Melegítsünk fel egy sütőtálat, öntsük bele az olajos keveréket, és süssük
Főzzük ki a tésztát sós, forró vízben. A főzővízből tegyünk félre 125 ml-t, majd szűrjük le a gnocchit.
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk barnára a
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd kézzel állíts
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet, a tojást, a sót, az olajat és a vizet, majd egy órát pihentetjük. Eközben a vajon megpároljuk a spenótot, közben sózzuk, borsozzuk, a s
Ugrás a lap tetejére >>