El?készítjük a mélyh?tött tésztalapokat. A csíkokra vágott húst bepácoljuk az osztriga- és halszósszal, sambal manisszal és az étkezési keményít?vel. Ezalatt a
kínai kelt csíkokra a
sárgarépát és
hagymát kockára, míg a f?tt
tojást nagyobb darabokra szeljük. Wokban megsütjük a húst hozzáadva a
sárgarépát, hozzáadva a
hagymát, végül gyorsan beleforgatjuk a
kínai kelt. Az elkészült húsos zöldségeket kih?tjük, majd hozzátesszük a
tojásdarabokat.
A tésztalapokra két ev?kanálnyi hús- zöldségkeveréket helyezünk, majd tekercset alakítunk ki, a sarkait a felvert
tojásfehérje segítségével rögzítjük a tekercshez. Az így elkészült tekercseket 3-5 percen keresztül sütjük a wokban.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>