El?z? nap: a lisztet, az egész tojásokat, 2 tojássárgáját és 1 csipet sót gyúrjuk el?ször robotgéppel, majd kézzel kb. 10 percig sima tésztává. Tekerjük fóliába, és pihen
A tintahal fejét levágjuk, testét felkarikázzuk és a karjaival együtt egy tálba tesszük. Citromlevet locsolunk rá, majd fél órára h?t?be tesszük. Eközben a hagymát és a c
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a h?t?szekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követ?en a lecsöpögtetett tintahalat megforgatj
A hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limelevet és a chiliszószt serpeny?be tesszük, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 20 percig f?zzük így lefedve. Ezután
A hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limelevet és a chiliszószt serpeny?be tesszük, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 20 percig f?zzük így lefedve. Ezután
Egy tepsit olajjal kikenünk, majd beletesszük a kagylókat, ráöntjük a bort és a citromlevet. Lefedjük, és 200 fokos süt?ben 20 percig sütjük. Ezután ráöntjük a tejszínt é
Facsarjuk ki a lime-ot, majd keverjük el a levét a créme légére-rel. Keverjük bele a tojássárgáját a szószba. Ízesítsük frissen ?rölt borssal, sóval, csipetnyi cayenne-i
Elkészítési id?: kb 45 perc és 30 perc áztatás
Energiatartalom: 708 kcal/2972 kj adagonként
A kagylókat alaposan mossuk le, és szedjünk le mindent, ami a héját borítja.
Ugrás a lap tetejére >>