Az osztrigák héját eltávolítjuk, húsukat hűtőbe tesszük. Négy jénait beszórunk tengeri sóval, majd ezekben eloszlatjuk a héjakat. A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk,
A paradicsomot kimagozzuk és apró kockákra vágjuk.
A finomra aprított paprikát és a zúzott fokhagymát süssük meg az olívaolajon.
A felvert tojáshoz dolgozzuk az összetö
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd hűtőszekrényben hagyjuk pi
Pucoljuk meg a rákokat, öblítsük át folyó víz alatt, csöpögtessük le és fűszerezzük borssal.
A rákot futtassuk meg az olaj és a vaj keverékében. Ezután az összevágott ha
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintahalat megforgatj
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a citrom levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintahalat megforga
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintahalat megforgatj
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az alaplevet és a paradicsomot. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk
Ugrás a lap tetejére >>