Az osztrigák héját eltávolítjuk, húsukat hűtőbe tesszük. Négy jénait beszórunk tengeri sóval, majd ezekben eloszlatjuk a héjakat. A felaprózott hagymát va
A paradicsomot kimagozzuk és apró kockákra vágjuk.
A finomra aprított paprikát és a zúzott fokhagymát süssük meg az olívaolajon.
A felvert tojáshoz dolgozz
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd hűtőszekré
Pucoljuk meg a rákokat, öblítsük át folyó víz alatt, csöpögtessük le és fűszerezzük borssal.
A rákot futtassuk meg az olaj és a vaj keverékében. Ezután
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintahal
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a citrom levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintah
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintahal
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az alaplevet és a paradicsomot. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd az egészet l
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom