A megtisztított kagylók belsejét f?szerezzük sóval és borssal, majd hempergessük meg a lisztben. Ezután az olívaolajban süssük meg 10 perc alatt mindkét oldalát. Dolgozzu
A kagylót szétnyitjuk, és jól megmossuk, ebb?l 6 db-nak a héját félre tesszük. A többi kagylóhúst lehártyázzuk, és a vörös petét kivágjuk. A sárgarépát, és a vöröshagymát
Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a kagylót a tányérokon elrendezzük, és megsózzuk. A tányérokra 2-2 citromot teszünk, és a tetejükre friss turbolyát vagy tárkonyt
A gyömbérgumót megpucoljuk és vékony csíkokra vágjuk, az újhagymát is vékonyan szeljük fel.
Negyed óráig f?zzük az alaplevet a gyömbér héjával, további negyed óráig álln
A süt? 175 fokra el?melegítjük. Minden tortillából 5 cm-es kört kiszúrunk( 7,5 cm-es pogácsaszaggatóval). A lapokat tölcsér formára tekerjük, és egy fogóval rögzítjük. Te
Forró víz felett felverjük a tojássárgájákat, majd belefolyatjuk a felmelegített vajat, a tejszínhabot, sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval és a citrommal ízesítjük. A k
Elkészítési id?: kb 20 perc
Energiatartalom: 695 kcal/2919 kj adagonként
Miel?tt hozzákezdenénk a hozzávalók el?készítéséhez melegítsük el? a süt?t 200 fokra, légkeve
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a borsot, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Ugrás a lap tetejére >>