Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A mártást a rákokra kenjük, és
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A satay mártással a rákokat meg
A kagylót megmossuk, és sós vízben elkezdjük f?zni. Hozzáadjuk a babérlevelet, ráöntjük a bort, és lefedve f?zzük. Amikor a kagylók kinyíltak, eltávolítjuk a kagyló héját
2 ev?kanál édes csilimártást keverjünk össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd h?t?szekrényben hagyjuk pi
A vajat jól dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel.
A megmosott és lecsöpögtetett rákokat az olívaolajon egy nagy lábasban negyed óra ala
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A rákalaplevet beletesszük, felforraljuk, és a ramen tésztát is hozzáadjuk. Lefedve 2 per
a homárhúst felolvasztjuk és felaprítjuk, majd sherryvel és brandyvel összekeverjük, és félretesszük. Egy lábosban a kész Alfredo-mártást felmelegítjük, és a homárkeverék
A levesporból a dobozán látható leírás szerint burgonyalevest f?zünk, és a csirkehúsleves helyett fele-fele arányban száraz fehérbort és tejszínt öntünk. Felforraljuk, be
Ugrás a lap tetejére >>