Egy lábosba tesszük a tejszínt, a bort és az összepréselt fokhagymát, majd beletesszük a kagylókat, és puhára főzzük. Forrás után a felcsíkozott zöldségeket is hozzáadjuk
Készítsük elő a parazsat. Alumínium tálcában keverjük össze az újhagymát, a vajat, a fokhagymát, a citromhéjat-és levet, a csilit, a sót és a borsot. Tegyük bele a kagyló
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 542 kcal/2271 kj adagonként
A vöröshagymákat pucoljuk meg, és tegyük egy lábasba. Öntsük hozzá a vizet, a bort és adjuk hoz
A sütőt előmelegítjük 250-ra. A paprikákat megtisztítjuk, kimagozzuk, négyfelé vágjuk és héjukkal felfelé a tepsibe sorakoztatjuk. Kb. negyed órát sütjük. Ha fekete bubor
Dolgozzuk össze a lisztet a vajjal, valamint a tejjel és hevítsük fel. Ezután vegyük le a lángról és keverjük hozzá a tojássárgáját, valamint a tejszínt.
A vizet forralj
A megtisztított kagylókat nyissuk szét és vegyük ki a húsukat. Vágjuk őket ketté és dolgozzuk össze a kifacsart zöld citrom levével, az olívaolajjal, valamint az összevág
A bort, a borecetet összekeverjük, és felforraljuk. Főzzük, míg kétharmada besűrűsödik(kb. 5 perc). Ezután hozzáadjuk a hagymát, a borsot, a sót.
A mártást két órán át h
A felaprózott fokhagymát az olajban megpirítjuk, majd beletesszük a kagylót, a felaprózott újhagymát és a paprikaszószt. Néhány perc után felöntjük a borral és a limeléve
Ugrás a lap tetejére >>