Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk. A hagymást, a paprikát, a fokhagymát közepes lángon 5 percig pároljuk. A babérlevelet, a paradi
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A spárgát egy tálba tesszük, olívaolajjal megspricceljük, összekeverjük, hogy az olajjal jól bevonja. A spárgát egy tepsibe lerakjuk, meg
A tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük, a forró vajat belecsorgatjuk, és amíg a gép forog az olajat is belecsorgatjuk. A cayenne-borssa
A rákot felaprítjuk, és a hozzávalókkal jól összekeverjük. Lehűtve tálaljuk.
A vizet felforraljuk, hozzáadjuk a currykrémet, a halmártást, az újhagymát és a garnélarákot. Felforraljuk, a lángot mérsékeljük, és lassan főzzük, amíg a rákok rózsaszín
A rákokat főzés előtt 2 órára, 1 liter hideg vízben és 10 dkg sóval áztatjuk. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük és sós vízben megfőzzük, 6-8 percig.
A mártás hozzávalóit
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A spárgát egy tálba tesszük, olívaolajjal megspricceljük, összekeverjük, hogy az olajjal jól bevonja. A spárgát egy tepsibe lerakjuk, meg
A vaj felén süssük meg a felszeletelt hagymát és a gombát.
A tojássárgáját habverővel verjük fel, majd dolgozzuk hozzá a tejet. Sóval és paprikaszósszal ízesítjük. Ezutá
Ugrás a lap tetejére >>