A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük, hogy csak az egyik oldala melegítsen. Az osztrigát olajjal megkenjük, sózzuk, és alumínium tálcára tesszük. A faforgác
Az osztrigát lecsöpögtetjük, majd megszárítjuk. A rozskenyérből kiszaggatunk 20 kisebb darabot. A tejfölt krémesre keverjük, és megkenjük vele a kenyereket. A tárkonyhajt
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, s fokhagymát és az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gép forog lassan
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, és egy alumíniumtálcára helyezzük. A faforgácsot a parázsra dobjuk. A tálcát
A grillsütőn a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A faforgácsot a szénre terítjük. A citromos-tárkonyos vajat megolvasztjuk, és a kagylóval
A grillsütőn a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A faforgácsot a szénre terítjük. A citromos-tárkonyos vajat megolvasztjuk, és a rákokkal
Olajozzunk ki grillserpenyőt, majd melegítsük fel. Keverjük össze az olajat, a lime- vagy citromlevet, a fokhagymát és a csilit egy tálban. Adjuk hozzá a polipot, és jól
Mossuk meg a kagylókat, a törötteket dobjuk el. Pirítsuk meg az olajon a fokhagymát, a hagymát 1 perc alatt. Öntsük fel az alaplével, és keverjük bele a sűrített paradics
Ugrás a lap tetejére >>