Tegyük langyos
vízbe a pacalt néhány percig, majd jól csöpögtessük le. A
sóval és
borssal megfűszerezett májat tegyük a pacalba, göngyöljük fel és egy sütőedényben előmelegített sütőben 1 óráig süssük.
A megpucolt
krumplit és a
zellert külön
sós
vízben pároljuk puhára.
Egy zöldségnyomóval passzírozzuk össze a
krumplit, a
zellert és a
tojást, majd keverjük hozzá a
tejszínt. Közben
sóval és
borssal fűszerezzük.
Az olajat dolgozzuk össze a
tojással,
sóval,
borssal és facsarjuk rá a
citromot.
A zöldségmasszát tegyük egy tálra, halmozzuk rá az
endívialeveleket és locsoljuk rá a
majonézt. Rakjuk rá a májat és dekoráljuk zsázsával.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>