Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A levest, a szójaszószt és a rizsecetet beletesszük, felforraljuk, és a tésztát is hozzáa
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A vinaigrette hozzávalóit össze
Egy tálban összekeverjük a szószokat és mézet, majd félretesszük. Az osztrigákat a felcsíkozott szalonnába tekerjük, majd felhúzzuk ?ket a nyársakra. Így fél órát a mézes
A mártás hozzávalóit összekeverjük, a rákokat ezzel a mártással megkenjük, és s grillsüt?ben megsütjük. Uborkakarikákkal díszítve, a maradék mártással, kókuszos rizzsel t
A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet el?készítjük a grillben. Az olvasztott vajat, a zöldcitrom levét, a sherryt vagy rumot, az újhagymát és a gyömbért összekev
A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet el?készítjük a grillben. Az olvasztott vajat, a zöldcitrom levét, a sherryt vagy rumot, az újhagymát és a gyömbért összekev
Az endívai saláta leveleit vajon megfonnyasztjuk, majd a turmixba tesszük. Hozzáadjuk a kagyló levét, a tejszínt és a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet öss
Vajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, a sárgarépát, a zellert. Amikor langyosra h?lt belekeverjük a tejszínt, és félretesszük. A száraz fehérborban addig pároljuk a kag
Ugrás a lap tetejére >>