Egy fazékban sós vizet forralunk, beletesszük a rákfűszert. A rákokat lefedve 8 percig főzzük. A zöldbabot és a kukoricát beletesszük, majd lefedve újabb 4-5
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A tenger gyümölcseit először a l
Egy edénybe vizet öntünk, majd beletesszük még a sört és a rákfűszert. Először a babot puhára főzzük, majd a rákokat és a kukoricát tesszük bele. Lefedj
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul.
Az anchós-zöldcitromos vajhoz a hozzávalókat összekeverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk
Aioli:
A tojások sárgáját, a fokhagymát, a sót és a borsot turmixgépben összekeverjük. Amíg a gép forog az olajat lassan belecsorgatjuk, és addig keverjük
A vinaigrette hozzávalóit turmixgépben simára keverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, é
Az aiolihoz a hozzávalókat összekeverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, és egy alumínium
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom