Egy fazékban sós vizet forralunk, beletesszük a rákfűszert. A rákokat lefedve 8 percig főzzük. A zöldbabot és a kukoricát beletesszük, majd lefedve újabb 4-5 percig főzzü
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A tenger gyümölcseit először a lisztbe, majd a t
Egy edénybe vizet öntünk, majd beletesszük még a sört és a rákfűszert. Először a babot puhára főzzük, majd a rákokat és a kukoricát tesszük bele. Lefedjük, és addig párol
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul. A paradi
Az anchós-zöldcitromos vajhoz a hozzávalókat összekeverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, és egy alumíniu
Aioli:
A tojások sárgáját, a fokhagymát, a sót és a borsot turmixgépben összekeverjük. Amíg a gép forog az olajat lassan belecsorgatjuk, és addig keverjük, míg a majoné
A vinaigrette hozzávalóit turmixgépben simára keverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, és egy alumíniumtá
Az aiolihoz a hozzávalókat összekeverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, és egy alumíniumtálcára helyezzük
Ugrás a lap tetejére >>