A kaprot, a póréhagymát, a zellert és a sárgarépát megmossuk, megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk. A vöröshagymát, az édesköménygumót is kis darabokr
A rákokat tisztítsuk meg, öblítsük át, csöpögtessük le és fűszerezzük sóval, valamint borssal. Ezután 5 perc alatt pirítsuk meg az olívaolajon, szedjük k
Egy lábosba tesszük a zöldfűszereket, a citromlevet és a megtisztított kagylókat. Felöntjük egy liter vízzel, majd 5 percig főzzük, a rosszakat kidobjuk, lev
A felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és a gyömbért az olajban megpirítjuk, majd beletesszük a felkockázott paprikát és az újhagymát. Néhány
A garnélarákokat az olívaolajjal, a fokhagymával, a sóval és a borssal összekeverjük. A pizzalapon az articsókaszívet, és a kaliforniai paprikát elrendezzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom