Forrósítsuk fel az olajat, a hagymát és a fokhagymát puhítsuk meg benne 3 perc alatt. Öntsük fel a fehérborral és az alaplével és keverjünk bele 1 ev?kanál tárkonyt. Forr
A tintahal fejét levágjuk, testét felkarikázzuk és a karjaival együtt egy tálba tesszük. Citromlevet locsolunk rá, majd fél órára h?t?be tesszük. Eközben a fokhagymát és
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Az olajat egy serpeny?be tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A bort ráöntjük, a tárkonyt beleszórjuk, és felforraljuk. A kagylókat belet
A rákfarkakat hosszában vágjuk félbe. A grillsüt?t melegítsük el?. Kenjük meg a farkakat olajjal, és sózzuk, borsozzuk. Grillezzük kb. 8 percig.
Mártás:
Egy kis lábosb
Elkészítési id?: kb 40 perc
Energiatartalom: 144 kcal/602 kj adagonként
A leveszöldséget mossuk meg, majd daraboljuk fel, adjuk hozzá a kaprot. Egy nagyobb fazékba tegy
Ugrás a lap tetejére >>